Jak žít a co jíst při cukrovce /

Třetí vydání příručky, která pojednává o podstatě a projevech cukrovky, o jejím léčeni, o výživě diabetika a o přípravě diabetické diety, přináší některé nové poznatky o vlastní chorobě a důkladněji informuje o principech léčebné výživy. Poslední, předpisová část zůstává beze změny....

Celý popis

Hlavní autor: Páv, Jaroslav, 1923-1998
Další autoři: Klusoňová, Hedvika, Štorková, Hana
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Avicenum, 1979
Vydání: 3. přeprac. vyd.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Třetí vydání příručky, která pojednává o podstatě a projevech cukrovky, o jejím léčeni, o výživě diabetika a o přípravě diabetické diety, přináší některé nové poznatky o vlastní chorobě a důkladněji informuje o principech léčebné výživy. Poslední, předpisová část zůstává beze změny.
Popis jednotky: Fot.
Fyzický popis: 269 s., [16] s. obr. příl. : il.